Ne Üretelim Proje Yarışması

• Ne Üretelim Proje Yarışması 2002 yılından bugüne bölümümüzün kurucusu Prof. Dr. Semra Ülkü öncülüğünde İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Kimya Mühendisliği Bölümü tarafından her yıl düzenlenen bir proje fikir yarışmasıdır.
  • Her yıl daha da gelişerek büyüyen yarışmamız, 2002 – 2006 yılları arasında “Ege Bölgesi’nde Ne Üretelim?” 2006 yılından itibaren ise “Ne Üretelim? Etkinlikleri ve Proje Yarışması” olarak düzenlenmeye başlamıştır. Önceleri sadece lisans öğrencilerinin katılımına açık olan yarışmamız, 2013 yılından itibaren Türkiye’deki tüm üniversitelerin lisans ve lisans üstü öğrencilerine açık hale getirilmiştir.
  • Amacımız üniversite öğrencilerini ve projelerini, sanayicilerimiz ve akademisyenlerimizle buluşturmak ve öğrencilerin fikirlerini sunabilecekleri bir ortam yaratmaktır.
  • Yarışmamız en son 2016 yılında düzenlenmiş olup, mümkün olan en yakın zamanda güncellenmiş ve yenilenmiş hali ile tekrar yapılması hedeflenmektedir.

Geçmiş yıllara ait yarışmalarımızdan bazı fotoğraflar ;