İYTE Kimya Mühendisliği Mezunlar Günü

Kimya Mühendisliği bölümü olarak, 2005 yılından itibaren her yıl geleneksel olarak Haziran ayında, Bahar eğitim döneminin son günü “İYTE Kimya Mühendisliği Mezunlar Günü” etkinliği düzenlenmektedir.

Bu etkinlik dahilinde  mezun olacak öğrencilerimiz bitirme projelerinin poster sunumlarını yaparlar ve jüri değerlendirmesinin ardından ödül töreni gerçekleşir.

Her yıl yeni bir tema dahilinde hazırlanan Mühendislik Tasarım Projeleri, davetlimiz olan sanayiciler, akademisyenler, kamu, odalar, mezunlarımız, eğitim ve insan kaynakları uzmanları, yönetim danışmanları ve öğrenci temsilcilerine sunulur.

Tüm misafirlerimizin, yeni ve eski mezunlarımız, sanayiciler ve akademisyenlerimizin de katılımı ile Danışma Kurulu toplantılarımız yapılır.  Bölümümüzün eğitim amaçları – program çıktıları dahilinde eksiklerimizi belirlemeye ve bölümümüzü, teknolojinin ve  sanayinin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirmeye yönelik kazanımlar elde etmemize yardımcı olan değerlendirmeler yapılır.

2023 Yılı Mezunlar günü Programı 7 Temmuz 2023 tarihinde yapılmıştır. Bu yıl diğer yıllardan farklı olarak “Firma Tanıtım Sunumları” başlığı altında birçok firmanın katılım gösterdiği 20’şer dakikalık sunumları programımıza eklenmiştir. 2023 MEZUNİYET GUNU PROGRAMIMIZ

Çeşitli yıllardaki Mezunlar Günü Etkinliklerimizden kareler :