IZTECH ChES – İYTE KİMYA MÜHENDİSLİĞİ TOPLULUĞU

İYTE ChES, 2020 yılında kuruluşundan itibaren başta Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü öğrencileri olmak üzere tüm İYTE öğrencilerine profesyonel ve akademik hayatlarında yardımcı olacak teknik eğitimler, seminerler, konferanslar, sosyal etkinlikler ve teknik geziler gibi birçok proje düzenlemektedir.

“İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Kimya Mühendisliği Topluluğu olarak; geleceğin kimya mühendislerine mesleki ve akademik alanda yol göstermek için teknik geziler, seminerler, konferanslar ve sosyal etkinlikler düzenlemekteyiz. Projelerimizi yaparken, çalışma alanı fark etmeden bireylerin kendisini geliştirmesine yardımcı olmak en önemli hedefimizdir.

• STUDY WITH ME

Bu etkinliğimizde üyelerimizin talepleri doğrultusunda ihtiyaç duydukları derslerde konu anlatımı ve soru çözümleri yaparak birlikte ders çalışıyoruz.

• CARRER EXP

Uzman eğitimciler ile CV hazırlama, mülakat simülasyonları, kariyer planlama gibi etkinliklerimizle akademi ve özel sektörde yerimizi alıyoruz.

• LEARNING SERIES

Üyelerimizin Matlab, Phyton, Aspen Plus ve Excel gibi programların eğitimlerini ve sertifikalarını ücretsiz almalarını sağlıyoruz.

• ChESC (Chemıcal engıneerıng student conference)

ChESC serimizle sektörün önde gelen isimleri ve temsilcileriyle bir araya geliyor, onlardan bölüm, sektör ve çalısmaları hakkında bilgi ediniyoruz.

• I’M FUTURE YOU

Bu serimiz ile okulumuzun mezunlarıyla bölümümüzde bir araya gelerek onların akademi ve iş dünyasındaki deneyimlerini paylaşıyoruz

• TEKNİK GEZİ

Teknik geziler sayesinde yüz yüze veya online etkinlikler düzenliyor, sektörün önde giden önemli firmalarından meslek hakkında değerli bilgiler ediniyoruz.

• SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ

• Tanışma Etkinliği ve Mühendisler Günü Yemeği